Karton Çanta Baskı Fiyatları



Karton çanta, herhangi bir alışveriş yerine gidip, alınan ürünleri içine koymaya yarayan ve kartondan yapılan karton poşetlerdir. Karton çanta dikdörtgen, kare şeklinde olup bazen tutma yerlerinin ipten veya kartondan oluştuğu çantalardır. Fakat bu çantalar bilinen omuz, kol, bel vb. çantalar gibi günlük kullanım çantaları değildir. Karton çantalar genellikle alışveriş sonrası alınan ürünlerin taşınması amacıyla kullanılan bir çanta türüdür.

Karton Çanta Fiyatları

Boyu ve enine göre de karton çanta fiyatları fark edebilmektedir. Enine daha geniş, boyuna daha uzun çantalar veya enine daha dar boyuna daha kısa çantalar arası karton çanta baskı fiyatları değişmektedir. Bristol poşet fiyatları, mat poşet fiyatlarına göre daha uygundur.

Karton Çantalar Nasıl Elde Edilir?

Karton çantalar, alışveriş yapılan mekanlarda bulunmaktadır. Bu mekanlar kendi markalarının simgelerini ve logolarını karton çanta baskısı ile üretirler. Örneğin her kıyafet markasının kendi logosu veya simgesi bulunduğu gibi her logonun veya simgenin de basıldığı karton çanta basımı bulunmaktadır. Özellikle kıyafet alışverişinden sonra markaların çoğunlukla karton çanta kullandığı görülür.

Karton Çantaların Özellikleri?

Markaların ve üreticilerin tasarımlarıyla oluşturulan bu karton çantalar, şık tasarımları ve pastik poşetlerden daha kullanışlı olmalarıyla karton çanta kullanımı oldukça artmıştır. Small, medium, x-xx-xxx large ve özel ebat özellikleriyle üretilen karton çanta örnekleri pek çok tüketici tarafından kullanılmaktadır. Geçmişten günümüze kullanılarak gelen karton çantalar, yenilenebilir kaynaklardan yapılan ve geri dönüşüme uygun ürünlerdir.